Kazooo 5 Posted February 22 Share Posted February 22 Witam serdecznie wszystkich. Zapewne się nie znamy więc się przedstawię Moje imię Michał , lat 20 , zainteresowania (ciemna strona pracy albinosów ) . Dołączyłem do waszej sieci wczoraj pod wieczór i zapowiada się stety bądź niestety że zostanę z Wami na dłużej Spotkać mnie możecie na ONLY MIRAGE pod jakże tak samo zatrważającym nickiem Kazooo Pozdrowionka Ziomeczki Pozytywnie walnięty Kazoooo Trewur, Patkaa, V1P3R and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Head Admin V1P3R 1191 Posted February 22 Head Admin Share Posted February 22 Witamy W Ekipie, widzę, że nawet tej samej nutki słuchamy Kazooo 1 Quote Link to post Share on other sites
BeLikeKamil 60 Posted February 22 Share Posted February 22 Sieeeeema Kazooo 1 Quote Link to post Share on other sites
Vice Administrator Patkaa 1020 Posted February 22 Vice Administrator Share Posted February 22 Hejeczka, miło poznać Kazooo 1 Quote Link to post Share on other sites
Właściciel Minecraft Trewur 204 Posted February 23 Właściciel Minecraft Share Posted February 23 Witaj! Życzę miłego pobytu! Kazooo 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts