Kubuś ,,n0th1ng" 64 Napisano 10 Styczeń Share Napisano 10 Styczeń Nick : Kubus_Krvl2K20 Wiek : 15 Sprawny Mikrofon (Tak/Nie) :Tak Mutacja (Tak/Nie) :Tak Ts3(Tak/Nie):Tak Znajomość komend(1/10):10 Składka(Tak/Nie):Nie Kilka słów o sobie : Mam na imię Kuba mieszkam w woj Lubelskim interesuję się piłką nożną, sportem oraz i e-sportem. Przygodę z mc zacząłem jakoś 4-5 lat temu. Byłem administratorem na kilku nawet dużych serwerach, więc doświadczenie jest.I Trewur zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Właściciel Minecraft Trewur 177 Napisano 10 Styczeń Właściciel Minecraft Share Napisano 10 Styczeń +/- wiek + mutacja i TS3 + znajomość komend - składka Nie widziałem Cię również ani razu na serwerze, sądzę iż można dać szansę. Jestem za okresem próbnym. Kubuś ,,n0th1ng" zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
olof 352 Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń + aktywność na forum (dzięki za reakcje pod postami xd} + ts3 + mut + komendy + doświadczenie - składka - wiek Jestem na TAK Kubuś ,,n0th1ng" zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vice Administrator Patkaa 962 Napisano 12 Styczeń Vice Administrator Share Napisano 12 Styczeń Neutralna jestem - wiek - aktywność na serwerze + zainteresowanie serwerkiem + znajomość komend Kubuś ,,n0th1ng" zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Właściciel GreenUp 565 Napisano 13 Styczeń Właściciel Share Napisano 13 Styczeń Jestem na TAK tylko pytanie czy ogarniesz admina na dwóch serwerach: +doświadczenie +ogarnięty - składka +mikro Kubuś ,,n0th1ng" zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Właściciel Minecraft Trewur 177 Napisano 13 Styczeń Właściciel Minecraft Share Napisano 13 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty