Heri 7 Napisano 30 Grudzień, 2020 Share Napisano 30 Grudzień, 2020 Witam Graczy! Zacznijmy od tego, ze mam na Imię Mati. Czym się zajmuje? Pracuje w firmie, która jest dobrze znana wielu jak nie wszystkim z was - Intel. Testuje i sprawdzam podzespoły lub coś tam programuje od podstaw. Uwielbiam zwiedzać świat, natomiast ostatnie dwa lata spędziłem na zwiedzaniu europejskich jak i polskich festiwali muzyki elektronicznej (mostly hardstyle), sunrise, tomorrowland, defqon, mastersofhardcore czy mayday. Dodatkowo trenuje mma oraz chodze na siłownie jak mi się chce 🤪😂. Z Csem zacząłem swoją przygodę 8lat temu, natomiast na poważnie, bo miałem taki etap 😂, grałem przez poltorej roku - ppl diamentowy, pare małych lanow czy turniejów. Byłem również moderatorem Saja. Koniec końców zostałem casualowym graczem z osiągnięciami całkiem sympatycznymi, z 10lvl faceit i 3k elo. Po swojej „pseudo karierze” zajmowałem się damskim składem CSGO oraz druzyba AtiVar oraz Wisła Płock jako menager czy osoba ogarniająca papierkologie związana z umowami kontraktami i sponsorami. Ps można znaleźć mini wywiad na cybersporcie jak wypowiadam się o sukcesie żeńskiej dywizji 😂🔥 mozna mnie spotkać na Only Mirage Wesolego nowego roku bąbelki Trewur, Patrycja, [UP]Patkaa i 1 inny zareagowały na to 4 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Admin V1P3R 1095 Napisano 30 Grudzień, 2020 Head Admin Share Napisano 30 Grudzień, 2020 Witam w naszych skromnych Progach Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urlopowicz [UP]Patkaa 966 Napisano 30 Grudzień, 2020 Urlopowicz Share Napisano 30 Grudzień, 2020 Kope lat A twoja ekipa z csa dalej jest czy już nie macie kontsktu? Link to postu Udostępnij na innych stronach
Właściciel Minecraft Trewur 180 Napisano 30 Grudzień, 2020 Właściciel Minecraft Share Napisano 30 Grudzień, 2020 Witamy!! Zapraszam również na serwer Minecraft Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucky 163 Napisano 30 Grudzień, 2020 Share Napisano 30 Grudzień, 2020 Siema! Link to postu Udostępnij na innych stronach
Heri 7 Napisano 30 Grudzień, 2020 Autor Share Napisano 30 Grudzień, 2020 @ Patkaa z każdym jakiś kontakt utrzymuje nawet z chłopakami z ppla czy starymi znajomymi z cska [UP]Patkaa zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOKSER 53 Napisano 30 Grudzień, 2020 Share Napisano 30 Grudzień, 2020 CZesc Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urlopowicz [UP]Patkaa 966 Napisano 30 Grudzień, 2020 Urlopowicz Share Napisano 30 Grudzień, 2020 26 minut temu, Heri napisał: @ Patkaa z każdym jakiś kontakt utrzymuje nawet z chłopakami z ppla czy starymi znajomymi z cska Ze mną nie , hehe Link to postu Udostępnij na innych stronach
Heri 7 Napisano 3 Styczeń Autor Share Napisano 3 Styczeń I zapomniałem dodać ze mam cudowna dziewczyne ❤️ Szczęśliwego nowego roku 🔥 V1P3R zareagowało na to 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Admin V1P3R 1095 Napisano 4 Styczeń Head Admin Share Napisano 4 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty